Manager betegségek 9: Szív és érrendszeri megbetegedés

A leggyakoribb szív- és érrendszeri betegségek a

    Magas vérnyomás ellen ganoderma gyógygomba tartalmú DXN kávé
  • magas vérnyomás
  • magas pulzus
  • magas koleszterinszint
  • érszűkület
  • cukorbetegség
  • infarktus


Magas vércukorszint megszűntetésére DXN Ganoderma tartalmú kávéval
A szív- és érrendszeri problémák kezdetben a vérnyomás és a pulzusszám emelkedésében nyilvánulnak meg. 

Először terhelésre, majd később bármikor spontán jelentkező mellkasi fájdalmat érzel. Ez bizony a szív koszorú ereinek szűkületét, illetve fenyegető szívizominfarktust jelezhet.

A rendszertelen táplálkozás, az anyagcsere zavar az érrendszered állapotának romlását hozza, a szervezet cukor és zsírháztartásának egyensúlya megbomlik. Emelkedik a vércukor és vérzsírszint (agyvérzést okozhat). 

Vezetőként erőteljesen veszélyeztetett vagy. A túlhajszolt életmód, a folytonos döntési helyzet miatt könnyen kialakulnak kezdetben az enyhébb, később a komoly szív és érrendszeri betegségek.

Mit lehet ellene tenni?
Figyelj az egészségedre!
Nekem nagyon jól bevált, hogy lecseréltem a hagyományos kávémat, melynél mindig azt éreztem, hogy lórúgás szerűen túlpörget. A ganoderma gyógygomba kivonatot tartalmazó DXN 3 in 1 kávé amellett, hogy kellően élénkít, hatását hosszabb ideig fejti ki. Hatása nem az elején túlpörgetésnek felel meg, hanem hosszabb ideig tartó élénk koncentrációnak.

Nincs veszíteni valód, ha érzed, vagy tudod, hogy szív- és érrendszeri problémád van, próbáld ki a Neked tetsző Ganoderma gyógygomba kivonatot tartalmazó DXN terméket > >