Manager betegségek 6: Teljesítőképesség csökkenés, szexuális problémák

A túlzott terhelésnek ára van 

Managerként folyamatosan nagyfokú igénybevételnek vagy kitéve, a szervezeted nem terhelheted végtelenségig büntetlenül. 
Teljesítmény csökkenés megszűntetéseAzt veszed észre, hogy nem tudsz annyira koncentrálni. Hiába szánsz a munkára a szabad idődből is egyre többet, nem emelkedik a teljesítmény. Elérted a teljesítőképességed határát!
Persze tudom, hogy ennél többet akarsz, de a teljesítményed csökkenni fog akkor is, ha nem tetszik!

Teljesítőképesség csökkenés szexuális téren

A rossz hír, hogy nem csak a munkahelyi teljesítményed esik vissza, hanem a szexuális teljesítőképességed is! 

hogyan kerüld el az impotenciátElőször még csak zavaró, hogy nem kívánod a szexet. Bemagyarázod magadnak, hogy majd ha kevésbé leszel fáradt. De aztán olyan alacsony szintre kerül a libidód, hogy targoncával sem lehet felemelni. Merevedési problémák jelentkeznek, pedig fiatal vagy még az impotenciához. Próbálsz az egyébként is alacsony teljesítményű munkádba menekülni, hogy elodázd a szexet! Vagy beszerzed a viagrát (a szíved ugye rendben van), ami mesterségesen fokozza a merevedést.

Mit tehetsz, ha a munkahelyi teljesítményed és a szexuális libidód is vissza akarod szerezni, de természetes módszerekkel?
Először is pihenned kell! De ez nem elég, szükséged van olyan természetes táplálék kiegészítőkre, amik teljesítmény-, potenciál növelők, és afrodiziákum hatásúak. 

Van erre két kiváló növény:
    http://static.dxneurope.eu/hu/termekismertetok/termekkatalogus/
  1. A perui zsálya (Maca), amit már 2000 évvel ezelőtt az inka harcosok hadba indulás előtt mindig fogyasztották, hogy növeljék testi erejüket, asszonyaik pedig, hogy fenntartsák fogamzó képességüket.   (további információk a Termékkatalógus 12. oldalán)
  2. És a koreai Ginszeng, mely a fizikai és szellemi kimerültséged segít elmulasztani. Növeli a szexuális teljesítményed, a libidód és segíti a merevedést.(15. oldal)
Hogyan lehet ehhez a két fantasztikus teljesítményfokozó növényhez jutni?


DXN egészséges Maca Vita cafe
Próbáld ki a Maca Vita Cafét. Ez egy olyan egészséges instant kávé, mely a ganoderma gyógygomba kivonat mellett tartalmaz perui zsálya- és a ginszeng port is.

Mit lát ebből a környezeted? Annyit, hogy lecserélted a kávédat!
Néhány csésze után azt veszed észre, hogy teljesítményed újra szárnyalni fog, csúcsokat fogsz dönteni a munkádban. Az ágyban pedig mintha 15 évet fiatalodtál volna, Te leszel a lepedő ördöge!

Néhány doboz természetes kávé, és mindenhol elismerést váltasz ki a teljesítményeddel! Itt tudsz Maca Vita Cafét vásárolni > >