Manager betegségek 8: Gyomor problémák

Gyomorégés, gyomorsav túltengés, gyomorfekély

A magyar lakosság körülbelül 10%-ának van gyomorfekélye vagy nyombélfekélye.  A „fekélyes személyiségtípus” általános jellemzői a szenvedő vagy savanyú arckifejezés, a rosszkedvűség és a folytonos elégedetlenkedés. Az ilyen ember folyton kelletlen, morózus, robbanékony, a legkisebb stresszre azonnal csapkod, ironikus, kritikus – egyszóval „besavanyodott”, akinél a lelki savanyúság savtúltengésként jelenik meg. 

Táplálkozás az oka

A managerekre jellemzően túlhajszolt életvitelben nincs időd megfelelően táplálkozni. 
Reggel éhgyomorra bekapsz egy kávét, reggeli nélkül rohansz dolgozni. Meló előtt egy újabb kávé. Már a következő helyen kellene lenned, de még nem vagy kész. Útközben néhány falat gyorskaja.

Ég a gyomrod, úgy érzed tüzet tudnál hányni. A gyomorsav elkezdi emészteni a gyomrod, kezd kialakulni a fekély.
 
A kapkodó étkezés, a
kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vitamin- és ásványi anyag hiányhoz vezet és emésztési zavarokat okoz. Az éhgyomorra elfogyasztott kávé, a gyomor fokozott savtermelődése miatt gyomorégés jelentkezik, sőt gyomor nyálkahártyájának gyulladása, gyomorfekély is kialakulhat

Hogyan kerüld el a gyomorbetegségeket?

Túlságosan sok savas (szénsavas üdítők, csersavas kávé, stb) ételt, italt fogyasztunk. Nem kell semmiről lemondanod, csak cseréld le a kávéd lúgosító, ganoderma gyógygomba kivonatot tartalmazó DXN kávéra.

Mintha kicseréltek volna

Néhány csésze után észre fogod venni a hatás!
Nekem pár nap alatt teljesen elmulasztotta a gyomorégésem. Írtam is róla egy blogbejegyzést > >

Ha fontos, hogy jobb közérzeted legyen, próbáld ki! Válassz ízlésednek megfelelő lúgosító, ganodermás, gyógygomba kivonatot tartalmazó DXN instant kávét itt > >

Ha ilyen jó, akkor biztos drága?

DXN kávé kedvezményes törzsvásárlói áron
Egy doboz 20 tasak instant kávét tartalmaz. Egy tasakból két csészével tudsz elkészíteni. Így egy doboz 40 adagot tartalmaz. Egy csésze egészséges, gyógygomba kivonatot tartalmazó,lúgosító kávé csupán 120-130 Forintba kerül. Ha szeretnél olcsóbban hozzájutni akkor törzsvásárlói áron csak 100 Ft körül lesz. (Olcsóbb, mint a legtöbb kávéautomatában vásárolható, kávénak látszó ital!)

Hogy lehetsz törzsvásárló? > >